Florida Panthers putosi ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan


Florida Panthers putosi ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan

Panthers oli kiistatta ensimmäinen joukkue, joka pääsi pudotuspeleihin, ja he pelasivat myös hyvin seuraavissa peleissä. Ehkä edellinen tilinylitys johti kestävyyden puutteeseen. Tuossa ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan ​​he putosivat kovalla hyökkäyksellä ja hävisivät 2-0 Top 7:n toisella kierroksella. Vaikka he hävisivät pelin, he pelasivat kerran erittäin ihailtavan pelin ja saattoivat kävellä pois kentältä. pää pystyssä NHL Pelipaidat.

Panthers, joka voitti ensimmäisen Presidential Trophynsa runkosarjassa 122 pisteellä, oli myös kivikkoinen, mutta hävisi viime vuoden Stanley Cupin voittajalle Tampa Bay Lightningille. Sinun täytyy tietää, että Panthers hävisi myös viime kaudella. Jalkojen alla Panthers ei ole vieläkään murtanut tuota estettä.

Itse asiassa Tampa Bay Chargersilla on vahvempi voittotahto kuin Panthersilla. Kentällä näkyy, että NHL Tampa Bay Lightning Pelipaita olevat pelaajat ovat erittäin vahvoja. He tekivät nopeasti maalin ja murskasivat Panthersin. Kentän tilaa ei voi muuttaa. Panthers meni 1-0 ottelussa 1, mutta oli tasatilanteessa tai nopeasti perässä, eivätkä he pystyneet haukkumaan, kun Tampa Bay Chargers teki maalin. Vasilevskiy oli avainpelaaja Tampa Bay Lightningissa, vartioi maalia maalivahtina ja torjui 49 kertaa Panthersin kauden päättämiseksi.

Comments